Service design

Dit is het digitale tijdperk. Veel bedrijven verhuizen of beginnen hun bedrijf binnen het digitale domein. En digitaal zijn of worden heeft zeker zijn eigen uitdagingen. Het is van groot belang om te weten hoe onze klanten hun klanten de best mogelijke digitale service te bieden. Dat is service design.

Bij service design komen we de wensen van jouw klanten en gebruikers tegenmoet. Door middel van onderzoek en analyses verbeteren we jouw bestaande diensten, of brengen we onderbouwde aanbevelingen. Met een digitale toevoeging of oplossing wordt er op deze manier waarde toegevoegd aan je bedrijf.

We brengen stakeholders en processen in kaart en bekijken waar deze waarde toegevoegd dient te worden. Dit kan een nieuwe dienst zijn of een verbeterde functionaliteit.
Ovation Digital Agency - Dienst - Strategie

Breed aanbod van diensten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.