Custom CMS

Een custom CMS is een eigen oplossing die exclusief is gemaakt voor één bedrijf of gebruiksscenario. Met een custom CMS heeft jouw bedrijf controle over de functionaliteit, interface en updates van het platform. Met aangepaste oplossingen kunnen de workflow, het ontwerp en de bruikbaarheid van het systeem worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf of elke afdeling.

Door middel van een custom CMS kun je intern gemakkelijk elementen aanpassen, toevoegen of verwijderen. Denk hierbij aan het plaatsen van blogs, projecten of vacatures. En dat zonder één regel aan code aan te raken. Ovation realiseert het volledige systeem naar wens.

Indien functionaliteiten een stuk dieper gaan en jouw gebruikers echt een andere ervaring willen, is het realiseren van een (web)applicatie van toepassing.
Ovation Digital Agency - Dienst - Websites

Breed aanbod van diensten

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.