Het realiseren van een professionele website

Elke opdracht en opdrachtgever is uniek en verdient een eigen website met een bijzondere uitstraling. Het verhaal van de website moet duidelijk overgebracht worden, maar moet tegelijkertijd ook gebruiksvriendelijk en schaalbaar zijn. Met een brede reeks aan mogelijkheden helpt Ovation jou met de realisatie van dé perfecte website.

Met een brede reeks aan mogelijkheden

Ovation Digital Agency - Dienst - Websites

Door middel van onze aanpak

Als digital agency maken we ons sterk voor een duurzame samenwerking. Door middel van onze aanpak en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever realiseren wij websites op maat.
Jouw intake
Stap 1
Samenwerking is binnen Ovation de rode draad. We bekijken samen wat de doelstellingen van jouw organisatie zijn. In de eerste kennismaking bepalen we wat voor website aansluit bij jouw wensen en behoeften. Hiermee houden we rekening met budget en tijd.
Ovation Digital Agency - Aanpak
Kick-off
Stap 2
Zodra alles duidelijk in kaart gebracht is in een projectplan, starten we met het project. Binnen Ovation houden we van structuur en duidelijkheid. Vooraf worden er tussentijdse deadlines afgesproken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.
Realisatie
Stap 3
Ons gedreven team gaat met jouw website aan de slag. We houden jou met tussentijdse meetings op de hoogte van de voortgang. De realisatie van jouw website zal bestaan uit verschillende fases.

- Bepalen van de strategie
- Ontwerpen van de applicatie
- Ontwikkeling van de applicatie

Tussendoor ben je altijd welkom voor een kopje koffie op kantoor, om live mee te kijken bij onze specialisten. Daarnaast kun je altijd even appen of bellen om te vragen hoe het gaat.
Ovation Digital Agency - Aanpak
Launch website
Stap 4
Zodra de website volledig gerealiseerd is en jij tevreden bent gaan we live. Een mooi moment voor ons beiden. Waar we de afgelopen tijd samen aan gewerkt hebben is helemaal klaar. Uiteraard wordt de website gemeten en bijgestuurd waar nodig.

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.