Het belang van de juiste branding

Ieder bedrijf en merk heeft een eigen identiteit. Met verschillende creatieve en strategische sessies brengen we samen met jou die identiteit en merkpositionering in kaart. Hierbij staat de doelgroep centraal, waardoor we een krachtige en herkenbare branding realiseren. Een branding die naadloos aansluit op jouw (toekomstige) gebruikers.

Met een brede reeks aan mogelijkheden

Ovation Digital Agency - Dienst - Branding

Door middel van onze aanpak

Als digital agency maken wij ons sterk voor een duurzame samenwerking. Door middel van onze aanpak en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever realiseren wij een krachtige branding op maat.
Jouw intake
Stap 1
Samenwerking is binnen Ovation de rode draad. We bekijken samen wat de doelstellingen van jouw organisatie zijn. In de eerste kennismaking bepalen we de wensen qua branding. Hiermee houden we rekening met budget en tijd.
Ovation Digital Agency - Aanpak
Kick-off
Stap 2
Zodra alles duidelijk in kaart gebracht is in een projectplan, starten we met het project. Binnen Ovation houden we van structuur en duidelijkheid. Vooraf worden er tussentijdse deadlines afgesproken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.
Realisatie
Stap 3
Ons gedreven team gaat met jouw branding aan de slag. We houden jou met tussentijdse meetings op de hoogte van de voortgang. De realisatie van jouw branding zal bestaan uit verschillende fases.

- Defining the brand
- Creating the brand
- Expanding the brand

Tussendoor ben je altijd welkom voor een kopje koffie op kantoor, om live mee te kijken bij onze specialisten.
Ovation Digital Agency - Aanpak
Oplevering
Stap 4
Zodra de branding volledig gerealiseerd is en jij tevreden bent worden de elementen opgeleverd. Een mooi moment voor ons beiden. Waar we de afgelopen tijd samen aan gewerkt hebben is nu realiteit geworden. Jouw organisatie kan nu de branding toepassen.

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.