Het belang van online dienstverlening

In 1914 begon Gilles Paulus met het overzetten van passagiers bij de veerpont Velden - Grubbenvorst. 100 jaar later worden er jaarlijks miljoenen voertuigen en passagiers over de rivieren gebracht met maar liefst 10 veerponten in Zuidoost-Nederland. Hun online dienstverlening is hierbij erg belangrijk, waar wij ze bij mochten helpen.
Service
Content
Website
CMS
Client
Ton Paulus Veerbedrijf

Een website in eigen beheer

Met tien verschillende veerdiensten die Ton Paulus Veerbedrijf aanbiedt, is het van essentieel belang dat alle klanten op de juiste manier geïnformeerd worden over hun dienstverlening en eventuele stremmingen. Vandaar dat onze designers een zeer gebruiksvriendelijke website hebben ontwikkeld. Op deze manier worden bezoekers direct geattendeerd op een eventuele storing en kunnen zij de status van de veerpont raadplegen. Daarnaast beschikt elke veerpont over een aparte pagina, waar bezoekers gemakkelijk alle benodigde informatie over tarieven en vaartijden kunnen vinden.

Onze developers zijn aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een uniek systeem voor Ton Paulus Veerbedrijf. Hierin kunnen zij altijd en overal wijzigingen doorvoeren aan de website. Dit biedt Ton Paulus Veerbedrijf de flexibiliteit en het gemak om snel en effectief op veranderingen in de dienstverlening te kunnen reageren.

Met het zachte gezoem van onze drones hebben we Ton Paulus Veerbedrijf geholpen om hun veerponten in actie vast te leggen. De luchtopnamen bieden een unieke kijk op de schepen terwijl ze over de wateren van de rivier navigeren.

No items found.

“De nieuwe website is super overzichtelijk geworden en is zowel voor onze klanten als onszelf erg gebruiksvriendelijk.”

Petra Paulus
-
Eigenaresse

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.