In één minuut de juiste indruk

Tegenwoordig begint de zoektocht naar een fantastische vakantiebestemming op het internet. De eerste indruk die potentiële huurders krijgen is dus online. Voor Pendopo mochten wij een van hun villa’s aan de Costa Blanca in Spanje in beeld brengen.
Service
Content
Videografie
Client
Pendopo

150% meer verhuur in een jaar

Tijdens een eerste strategische sessie kwam naar voren dat Pendopa een video wilde van maximaal één minuut. Op deze manier krijgen potentiële huurders een juiste indruk van de Spaanse villa. De bewegende en kleurrijke beelden in combinatie met de muziek zorgen ervoor dat de potentiële huurder meegesleurd wordt in het look & feel van de villa.

Onze videografen zijn aan de slag gegaan met snelle beelden, waarin zowel buiten- als binnenomgeving aan bod kwam. Het resultaat van de video is dan ook verbluffend; 150% meer verhuur binnen één jaar. Bekijk de video hieronder.

No items found.

“Fantastisch om te zien hoe snel de video ontwikkeld is en hoe we dit terug zien resultaten. ”

Mirese Aerdts
-
Voorzitter Pendopo

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.