Een professionele indruk op LinkedIn

Matching professionals. Dat is waar Avance voor staat. Zo zorgen ze ervoor dat een vacature gelinkt wordt aan de perfecte kandidaat. De match tussen Avance en Ovation was er ook, waardoor we de volledige LinkedIn-pagina mochten realiseren. Posts, profielfoto’s en banners.
Service
Branding
Contentcreatie
Client
Avance

Herkenbare LinkedIn content

LinkedIn is een van de belangrijkste platformen waar Avance actief op is. Echter werd hun sterke merkidentiteit nog niet juist doorgevoerd. Ovation is daarom aan de slag gegaan om sterke en herkenbare LinkedIn content te creëren.

De eerste stap was de doorvoering van de merkpositionering bij alle medewerkers binnen Avance. Aan de hand van herkenbare profielfoto’s en banners hebben we de profielen van 23 medewerkers mogen optimaliseren. Daarnaast worden de Linkedin posts, van bijvoorbeeld vacatures, op een herkenbare manier gepubliceerd. Het is zo ontwikkeld dat Avance nu op een gemakkelijke manier alles zelf intern kan beheren.

No items found.

“Ovation heeft onze offline identiteit succesvol weten door te vertalen in een re-branding van onze social kanalen.”

Jeroen de Bock
-
Marketing Manager Avance

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.