We bring vintage into the future

Vintage producten voor een nieuwe gebruiker. Atmos Vintage Design verkoopt unieke en vintage producten. Met een fysieke winkel en gebruik van social media kregen ze steeds meer aanvragen vanuit het buitenland. Een online verkoopkanaal was er nog niet. Nu krijgen producten, wereldwijd, een nieuwe toekomst.
Service
Webshop
Content
Client
Atmos Vintage Design

Gebruiksvriendelijk & veilig

In 2020 besloot Atmos Vintage Design om een eigen winkel te starten met betaalbare vintage en design meubels. Al snel volgde een fysieke winkel. Een webshop kon daarom ook zeker niet achterblijven.

De vraag vanuit Atmos was om een overzichtelijke en veilige webshop te creëren, waar producten op een gemakkelijke manier zelf toegevoegd konden worden. Dan ben je bij Ovation natuurlijk aan het juiste adres.

Na verschillende strategische sessies zijn onze developers aan de gang gegaan met de ontwikkeling van de webshop. De producten zijn voorzien van uitgebreide productinformatie en hoogwaardige afbeeldingen. In de check-out kan de klant gemakkelijk gegevens toevoegen en op een veilige manier producten bestellen.

No items found.

“Ovation denkt met je mee. Ze zijn erg enthousiast en altijd bereikbaar en bereid om te helpen.”

Bo Smets
-
Founder Atmos Vintage Design

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.