Vergroot je kansen met Abel

Een multiside platform voor bedrijven én consumenten op het gebied van recruitment en ontwikkeling van carrières; dat is waar de start-up Abel voor staat. Het idee werd geboren om een webapplicatie te ontwikkelen voor sollicitanten.
Service
Online strategie
Branding
Appdesign
Appdevelopment
Client
Abel

Abel staat digitaal altijd voor je klaar

Abel is een digitaal platform waar sollicitanten eenvoudig hun sollicitatie kunnen toevoegen. Op deze manier worden ze op een gestructureerde en geautomatiseerde manier begeleid door het gehele sollicitatieproces. Ook met meerdere sollicitaties word je op de juiste manier begeleid.

Ovation en het projectteam binnen Abel hebben de koppen bij elkaar gestoken en het project kunnen realiseren door middel van de juiste strategie. Hierbij zijn we begonnen bij de realisatie van alle brandingelementen. Nadat het totale proces in kaart was gebracht zijn onze designers aan de slag gegaan met het ontwerp van de applicatie.

Nadat we in een uitgebreide testfase de ontwerpen van de webapplicatie gevalideerd hebben, zijn de developers overgaan tot ontwikkeling. Op dit moment staat Abel klaar om de volgende fase in te gaan: gebruikers krijgen en groeien. Een mooi resultaat waar we erg trots op zijn.

No items found.

“Het is indrukwekkend om te zien hoe Ovation mijn idee tot werkelijkheid gebracht heeft.”

Lanny Roest
-
Founder Abel

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.