Trots op ons werk voor Redfort

Bij Redfort geloven ze in innovatief vakmanschap voor architectuur. Duurzame kunsthekwerken worden gerealiseerd voor vooruitstrevende opdrachtgevers. Ovation mocht een rol spelen op online gebied.
Service
Webdesign
Webdevelopment
Online strategie
Custom CMS
Client
Redfort

Beleving en gebruiksgemak staan centraal

Informatief & overtuigend

Redfort creëert projecten op maat en heeft geen standaard producten te koop. Zo ontwikkelen ze hekwerken voor allerlei soorten toepassingen en industrieën.

Vandaar dat we voor Redfort een informatieve website ontwikkeld hebben, waar de gebruiker wordt geleid door de stroom aan inspiratie. Beleving en gebruikersgemak stond hierbij centraal. Bezoekers kunnen op een gemakkelijke manier kennis maken met de producten Lalace en Dedots. Dit door catalogi en product sheets te downloaden. Op deze manier krijgen bezoekers een visuele, maar ook technische indruk van de producten.

Nadat we in samenwerking met Redfort een strategie ontwikkeld hebben, zijn onze designers aan de slag gegaan met een rebranding en het ontwerp. Onze developers hebben een custom systeem ontwikkeld, waarbij nieuwe projecten gemakkelijk toegevoegd kunnen worden en er automatisch een koppeling gemaakt wordt naar Pinterest. We zijn trots op het resultaat en deze mooie samenwerking.

No items found.

“Door de juiste combinatie tussen strategie en design trekt onze website nu duizenden bezoekers”

Joep Verhoeven
-
Eigenaar Redfort

Direct weten waar jouw kansen liggen?

Ons team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor jou kunnen betekenen.
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om uw ervaring op onze website te verbeteren, uw gedrag te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons ​​privacybeleid voor meer informatie.