Web Development

Diensten - Web Development - Ovation Digital Agency

Het ontwikkelen of verbeteren van uw online omgeving

Met web development bedoelt Ovation het realiseren en ontwikkelen van uw website. Aan de hand van een uniek design presenteert Ovation een brede reeks aan mogelijkheden, waarbij wij gebruik maken van de nieuwste online technologieën. Met veel up-to-date vakkennis maakt Ovation van uw vraag een project. Door middel van de beste en meest relevante CMS-systemen realiseert Ovation vervolgens uw website. Hierbij kijken wij naar relevante en essentiële functionaliteiten zoals snelheid, optimale prestaties en vindbaarheid. Samen met uw organisatie kijken we naar welke functionaliteiten relevant zijn voor uw organisatie.

Welke factoren spelen een rol bij een optimale online omgeving?

Diensten - Web Development - Ovation Digital Agency
Diensten - Web Development - Ovation Digital Agency

WordPress (CMS)

Ovation bouwt uw website volledig op WordPress. Dit heeft als grote voordeel dat u volledig zelf de controle kunt behouden over uw website.

SSL Certificaat

Ovation zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser, waardoor de verbinding optimaal beveiligd is.

Zoekmachine-vriendelijk

Het is van belang dat uw website optimaal vindbaar is voor uw potentiële bezoekers, daarom bouwt Ovation zoekmachine-vriendelijke websites.

Gebruiksvriendelijk

Ovation gebruikt moderne en relevante functies op uw website die ervoor zorgen dat uw bezoekers het raadplegen van uw website als aangenaam ervaren.

AVG-privacy proof

Ovation treft organisatorische en technische maatregelen om de privacy binnen de verwerking van persoonsgegevens te waarborgen volgens de AVG standaarden.

Veiligheid

Ovation zorgt voor de juiste beveiliging van uw website zodat deze altijd en overal beschikbaar is en hackers geen kans krijgen.

Direct weten waar uw kansen liggen en wat wij voor u kunnen betekenen?

Ovation is een full service digitaal bureau, gespecialiseerd in digitale communicatie, creatie en productie. Ons enthousiaste team werkt gedreven en geïnspireerd aan originele eindproducten en projecten voor onze opdrachtgevers. Daag ons uit en kijk wat wij ook voor ú kunnen betekenen!

Wij creëren unieke digitale ervaringen

© by Ovation.       Algemene voorwaarden       Privacybeleid       Cookiebeleid      
 
© by Ovation.